Συνάντηση του βουλευτή Φωκίδας Ιωάννη Μπούγα με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Αθήνα, 9.6.2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Ο Βουλευτής Φωκίδας και Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Μπούγας, συναντήθηκε σήμερα με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιο για Ειδικά Ψηφιακά Έργα και το Κτηματολόγιο, κ. Γεώργιο Στύλιο, εν όψει της λειτουργίας στην Άμφισσα του Υποκαταστήματος του Κτηματολογικού Γραφείου Στερεάς Ελλάδας, από 17.6.2021.

Στο νέο Υποκατάστημα θα παρέχονται στους πολίτες και τους επαγγελματίες όλες οι υπηρεσίες του Υποθηκοφυλακείου (καταχώριση πράξεων, τήρηση βιβλίων ενεχύρων και σχετικών αρχείων κ.λπ.) σύμφωνα με τους ενιαίους κανόνες και πρότυπα, με γνώμονα την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και την ασφάλεια των συναλλαγών, υπό καθεστώς απόλυτης διαφάνειας.

Το Υποκατάστημα θα στεγαστεί στην Άμφισσα, σε κτήριο που θα μισθωθεί από την «Κτηματολόγιο Α.Ε.». Με βάση την προκήρυξη, η καταληκτική ημερομηνία προσφορών για τη μίσθωση είναι η 18.06.2021.

Ο Βουλευτής Φωκίδας προσκάλεσε τον Υφυπουργό να επισκεφθεί την Άμφισσα προκειμένου να ενημερώσει τους εμπλεκόμενους φορείς και τους πολίτες  για τη λειτουργία του νέου Υποκαταστήματος. Ο κ. Στύλιος αποδέχθηκε την πρόσκληση και η επίσκεψή του προγραμματίστηκε να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 25.6.2021.

Πολιτικό Γραφείο Ιωάννη Δ. Μπούγα
Γεν. Γραμματέα Κ.Ο. Ν.Δ.
Βουλευτή Φωκίδας

Το άρθρο Συνάντηση του βουλευτή Φωκίδας Ιωάννη Μπούγα με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης εμφανίστηκε πρώτα στο Ζω Φωκίδα!.

Αυτή η ανάρτηση κυκλοφόρησε αρχικά στο [SOURCE_NAME]