Υπηρεσία Αιμοδοσίας Γ.Ν. Άμφισσας: Έκτακτο κάλεσμα – παράκληση για Εθελοντική Αιμοδοσία, Δευτέρα έως Παρασκευή, 8.30 – 13.00

Αιμοληψίες στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας

από Δευτέρα έως Παρασκευή, 8.30 – 13.00

τηλ. 2265029605 και 2265350132

Καλή χρονιά με υγεία και χαρά σε όλους !
 
Ας αρχίσουμε με τις θερμές ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια προς όλους και όλες, αιμοδότες και φίλους της Αιμοδοσίας για τη συγκινητική στήριξή τους μέσα στη χρονιά που πέρασε, την πιο δύσκολη τα τελευταία χρόνια, σε όλα τα επίπεδα! Κυριολεκτικά, η κίνησή τους αυτή είναι ΖΩΗ για πολλούς συνανθρώπους μας και η μόνη ελπίδα στο έργο των Υπηρεσιών Αιμοδοσίας των Νοσοκομείων μας!
Συγχρόνως, απευθύνουμε και πάλι ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, λόγω της ιδιαίτερα φέτος μεγάλης έλλειψης αίματος, και ΚΑΛΟΥΜΕ όσους θέλουν και μπορούν, ακόμη κι όσους νομίζουν πως δεν μπορούν, να έλθουν στο Νοσοκομείο, από σήμερα ως και την Παρασκευή, 8.30 – 13.00, με το ΑΜΚΑ τους, δηλώνοντας το 1 για τη μετακίνησή τους και να νιώσουν «τη χαρά του να δίνεις»!

Υπηρεσία Αιμοδοσίας Γ.Ν. Άμφισσας

Το άρθρο Υπηρεσία Αιμοδοσίας Γ.Ν. Άμφισσας: Έκτακτο κάλεσμα – παράκληση για Εθελοντική Αιμοδοσία, Δευτέρα έως Παρασκευή, 8.30 – 13.00 εμφανίστηκε πρώτα στο Ζω Φωκίδα!.

Αυτή η ανάρτηση κυκλοφόρησε αρχικά στο [SOURCE_NAME]