Δρόσος Παρασκευάς: Ράλι Ακρόπολις – Φωκίδα – Χειροκροτητές του τίποτα!

Ράλι Ακρόπολις – Φωκίδα – Χειροκροτητές του τίποτα!

Χειροκροτητές του τίποτα! Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση είδαμε να ανακοινώνεται δια στόματος πρωθυπουργού ότι το Ράλι Ακρόπολις επιστρέφει στην Ελλάδα.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, περιφέρειες και δήμοι που έχουν συνδεθεί ιστορικά με την διοργάνωση του συγκεκριμένου αγώνα κατέθεσαν φακέλους υποψηφιότητας στο αρμόδιο Υπουργείο. Εκεί με έκπληξη είδαμε τον Περιφερειάρχη και τον δήμαρχο Λαμίας να ανακοινώνουν την υποψηφιότητα της διοργάνωσης με έδρα την Λαμία.

Με ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη, είδαμε τους χειροκροτητές του τίποτα να πανηγυρίζουν. Αναφέρομαι στον αντιπεριφερειάρχη και στους δημάρχους της πολύπαθης Φωκίδας.

Και ερωτώ; Κε Αντιπεριφεριάρχα, κοι Δήμαρχοι της Φωκίδας, πόσο πια μπορούμε να σας βλέπουμε μόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να προβάλλετε το ανύπαρκτο έργο σας κυρίως στον τομέα του τουρισμού; Πού ήσασταν όταν ο περιφερειάρχης με τον δήμαρχο Λαμίας ετοίμαζαν φάκελο; Στο Facebook προφανώς που ζητωκραυγάζατε γι αυτό που χάνετε! Τι και αν ο βουλευτής έβγαζε δηλώσεις μπας και μαζέψει τα ασυμμάζευτα! Οι προσωπικές εσωκομματικές σας κόντρες είναι πάνω από το συμφέρον της Φωκίδας! Φροντίστε κε. αντιπεριφεριάρχα να προλάβουμε με το δίκαιο αίτημα της Φωκίδας, για πρωταγωνιστικό ρόλο στο Ράλι Ακρόπολης, γιατί όσα λευκώματα και αν μοιράσετε με τα χρήματα του Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε. δεν θα γλιτώσετε από την οργή του κόσμου!

Πολύς λόγος γίνεται για την τουριστική προβολή της περιοχής μας. Φανταστείτε λοιπόν με εξασφαλισμένες τις καλύτερες και παγκοσμίου φήμης ειδικές διαδρομές, όπως Βωξίτες, Καρούτες και σε συνδυασμό με την Μαρίνα Ιτέας (πετυχημένη συνταγή από το παρελθόν του συγκεκριμένου αγώνα) για service Park και τερματισμό στον Δελφούς με φόντο τον αρχαιολογικό χώρο. Μία διοργάνωση που από μόνη της είναι η καλύτερη προβολή και την Φωκίδα.

Εννοείτε πως δεν κλείνεις το Δημόσιο ΚΤΕΟ όταν θέλεις να διεκδικήσεις τέτοιες διοργανώσεις.

Δρόσος Παρασκευάς
Περιφερειακός Σύμβουλος Φωκίδας

Το άρθρο Δρόσος Παρασκευάς: Ράλι Ακρόπολις – Φωκίδα – Χειροκροτητές του τίποτα! εμφανίστηκε πρώτα στο Ζω Φωκίδα!.

Αυτή η ανάρτηση κυκλοφόρησε αρχικά στο [SOURCE_NAME]