Δείτε ξανά “ζωντανά” την Αγία Ευθυμία από την κάμερα του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών

Υπάρχουν ημέρες που η κάμερα του Συλλόγου, η οποία μας μεταφέρει κάθε στιγμή «ζωντανά» στην Αγία Ευθυμία, δεν λειτουργεί και έτσι στερούμαστε το χωριό μας όσοι βρισκόμαστε μακριά. Αυτό, κυρίως, συμβαίνει όταν υπάρχει διακοπή ρεύματος στην περιοχή. Με την επαναφορά του ρεύματος η κάμερα, η οποία στέλνει εικόνα μέσω ίντερνετ, θα πρέπει να ρυθμιστεί ξανά. Ευτυχώς, υπάρχουν ο Γιάννης Κόκκινος και ο γιος του Θανάσης που, με την βοήθεια συνεργάτη τους, επιλύουν το πρόβλημα. Τις προηγούμενες ημέρες, λόγω των συχνών διακοπών ρεύματος, η κάμερα “σιώπησε”. Όμως, και πάλι ο Γιάννης Κόκκινος φρόντισε για την αποκατάσταση του προβλήματος και από χθες το βράδυ έχουμε ξανά εικόνα. Τον ευχαριστούμε πολύ.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι, σύντομα, θα δοθεί οριστική λύση ώστε να μην δημιουργείται πρόβλημα ούτε στις διακοπές ρεύματος.

Μπορείτε, να δείτε «ζωντανά» την Αγία Ευθυμία πηγαίνοντας στην επιλογή Live εικόνα από την Αγία Ευθυμία (από το βασικό μενού της ιστοσελίδας μας agiathimia.com). Αφού την «κλικάρετε», μπορείτε να ενεργοποιήσετε την κάμερα πατώντας στο τρίγωνο που βρίσκεται στο κέντρο της εικόνας. Με μιας θα μεταφερθείτε στην Αγία Ευθυμία, σε πραγματικό χρόνο.

Μπορείτε, επίσης, να πάτε απευθείας στην κάμερα πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

LIVE εικόνα από την Αγία Ευθυμία