ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ Της ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΛΦΩΝ Χρ. Σεγκούνη σε ανακοίνωση-καταγγελία εργαζόμενης και μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων Καλλικρατικών Δήμων Δελφών και Δωρίδας

Αντιπαρέρχομαι όλων των αναφερομένων στην καταγγελία της εργαζομένης κας Δ. Γιαγκλίτση, αφού πρόκειται για ψευδή γεγονότα, στα οποία δεν θα ήθελα να δώσω συνέχεια, παρά το ότι έχω κάθε έννομο συμφέρον να το κάνω.

Επίσης θα μπορούσα να καταθέσω τις καταγγελίες πολλών συμπολιτών και συναδέλφων της  (οι οποίες ευρίσκονται στην κατοχή μου) κατά της εργαζομένης , για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων της, με αλαζονική και υβριστική συμπεριφορά κατ’ επανάληψη, αλλά δεν θα  το κάνω, σεβόμενη το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων και την ιδιωτικότητάς τους.

Αντιλαμβάνομαι πλήρως την πρωτόγνωρα δύσκολη περίοδο που διανύουμε και που έχει επιπτώσεις σε όλους μας. Θεωρώ ότι η απόσυρση της καταγγελίας από μέρους της θα ήταν το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, για την σπίλωση του ονόματος και την προσβολή της προσωπικότητάς μου.

Το ήθος , οι αρχές και οι αξίες μου θα υψώνουν πάντα ανάστημα σε πλημμελείς, ανάρμοστες, αδικαιολόγητες κι εξυβριστικές συμπεριφορές, που μοναδικό στόχο έχουν την δυσφήμησή μου.

Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου.

Για την αναζήτηση και θεμελίωση της αλήθειας, ο στόχος είναι πάντα η υπέρβαση του ΕΓΩ και η προτεραιότητα στον πολίτη ,που έχω εκλεγεί να υπηρετώ.

Με εκτίμηση

Η Αντιδήμαρχος δημοτικής ενότητας Δελφών

Χρυσάφω Σεγκούνη

Πηγή: www.fokidanews.gr