Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Καραδήμας!

Ένας πραγματικά εκλεκτός Αμφισσιώτης δεν είναι πια μαζί μας. Έφυγε χθες από τη ζωή ο επιχειρηματίας στον τομέα του εφοπλισμού και επί χρόνια Πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Αμφισσέων “ΤΑ ΣΑΛΩΝΑ”, Κώστας Καραδήμας.

Ο εκλιπών είχε μεγάλη προσφορά στην πόλη που γεννήθηκε και αγάπησε βαθιά, αφήνοντας πίσω του σημαντικό έργο και πολύτιμες παρακαταθήκες.

Ο Κώστας Καραδήμας ήταν Αγιαθυμιώτης από την πλευρά της μάνας του Ευφροσύνης το γένος Γεωργίου Κυριάκη (Καραβογιώγη).

Εκφράζουμε προς τους οικείους του τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια!

______________________________________________________________________________________

Για την απώλεια του Κ. Καραδήμα ο νυν Πρόεδρος του Συλλόγου, Μπάμπης Καρέλης, έκανε την εξής γνωστοποίηση

Σαλωνίτισσες και Σαλωνίτες, μέλη του Συλλόγου, φίλες και φίλοι

Με μεγάλη μου λύπη έρχομαι να σας ενημερώσω για την απώλεια ενός αξιόλογου  ανθρώπου γεμάτου προσφορά και καλοσύνη. 

Εχθές, έφυγε από τη ζωή, εντελώς αιφνίδια, ο τέως Πρόεδρος και Επίτιμο μέλος του Συλλόγου μας Κώστας Καραδήμας. Ξεχωριστός άνθρωπος με πορεία και διαδρομή αξιοσημείωτη, με πάθος για την Άμφισσα και το Σύλλογο μας, άφησε μεγάλη παρακαταθήκη με την παρουσία και το έργο του. 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, μέσα από το πρόσωπό μου, εκφράζει στους οικείους του, τα αδέλφια του και τις οικογένειες τους, τα ειλικρινή συλλυπητήρια. Λυπούμαστε επίσης, δοθείσης της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν, που δεν θα μπορέσουμε να αποχαιρετήσουμε από κοντά, όπως του πρέπει, τον αγαπητό Κώστα.

Σε επικοινωνία μέσω έκτακτης τηλεδιάσκεψης του Δ.Σ., θα αποφασιστούν όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες προκειμένου να τιμηθεί ο Κώστας Καραδήμας όπως αρμόζει.

Πιο εκτενής αναφορά θα υπάρξει σχετικά και στο φύλλο της εφημερίδας του Συλλόγου που πρόκειται να εκδοθεί στο τέλος Μαρτίου. 

Καλό ταξίδι αγαπητέ Κώστα.

Πηγή: www.fokidanews.gr