Δήμος Δωρίδος: Mέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού

Δήμος Δωρίδος: Mέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού

Λιδωρίκι, 9/2/2021

Ανακοίνωση

Βάσει της νεότερης εγκυκλίου της Γενικής Γραμματείας Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοσίου Τομέα του Υπουργείου Εσωτερικών με τίτλο: «Mέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της
διασποράς του κορωνοϊού-31η Εγκύκλιος» και αριθ. Πρωτ.: ΔΙΔΑΔ/Φ.69/143/οικ.2343/8.2/21 (ΑΔΑ: 620346ΜΤΛ6-ΝΙ1), για τη λειτουργία των Υπηρεσιών μας και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα μέτρα επιδημιολογικού συναγερμού που ισχύουν πλέον πανελληνίως για όλα τα επίπεδα επιδημιολογικής επιβάρυνσης, κάνουμε γνωστά τα εξής:

Η λειτουργία των υπηρεσιών μας γίνεται έχοντας υποχρεωτικά το μέγιστο δυνατό ποσοστό των υπαλλήλων μας σε τηλεργασία.

Η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού με προτεραιότητα στα ραντεβού για εξυπηρέτηση δικηγόρων. . Για την υποβοήθησή τους μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Δήμου – dorida.gr (ΧΡΗΣΙΜΑ-ΤΗΛΕΦΩΝΑ-ΝΕΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΩΡΙΔΟΣ) και να αντλούν από εκεί τα τηλέφωνα επικοινωνίας καθώς και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (lidoriki@otenet.gr) για τον προγραμματισμό των ραντεβού.

Σε καθημερινή βάση οι υπάλληλοι και το κοινό που τυχόν θα προσέρχεται στο Δήμο θα υποβάλλεται σε θερμομέτρηση.

– ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ 1,5 ΜΕΤΡΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

– ΤΗΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

– ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΜΑΣ

– ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ – ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΩΡΙΔΟΣ
Ανθής Ιωάννης

< Πάτησε εδώ για να δεις την ανακοίνωση >

Το άρθρο Δήμος Δωρίδος: Mέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού εμφανίστηκε πρώτα στο Ζω Φωκίδα!.